dimecres, 12 de desembre del 2012

Últimes novetats


Algunes informacions que us seran d'interès:
- Us recordem que els dorsals i les samarretes les podreu recollir diumenge mateix a partir de les 9:30 del matí i fins a les 10:30. Així podreu córrer amb la samarreta de la cursa si voleu. El lloc del lliurament de dorsals i samarretes és a l'eix central de la Vila Universitària. Estaran molt a la vora de l'arc de sortida i meta. Si veniu en cotxe,  podreu aparcar prop de l'Hotel Campus; des d'allà són només dos minuts caminant. A la imatge adjunta podreu veure el lloc de sortida i el de la recollida de dorsals. Us recordem que l'hora de sortida són les 11:00.
- La bossa del corredor la rebreu al final de la cursa, al guarda-roba. Qui hi hagi deixat alguna cosa pot aprofitar i recollir-la. Els que no hagin fet ús del guarda-roba, igualment caldrà que us hi passeu per recollir la bossa. Aneu tots amb el dorsal ben visible.
- Una darrera informació: juntament amb Championchip hem decidit tancar les inscripcions DIVENDRES 14 DE DESEMBRE AL MIGDIA, per tant teniu temps per formalitzar les inscripcions, si no arribem abans als 500 inscrits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada